Управління глобальними користувачами та групами

Якщо вашу копію Working Papers підключено до сховища даних і захист увімкнено, ви можете додавати користувачів і групи окремо або імпортувати їх із наявного файлу Working Papers.

Якщо ваша організація має Active Directory, підключену до вашого сховища даних, ви можете імпортувати її список користувачів і груп у Working Papers.

Додайте глобального користувача або групу

Додавання глобальних користувачів або груп до сховища даних автоматично робить їх доступними у будь-якому файлі, відкритогому в підключеній копії Working Papers.

Щоб додати глобального користувача:

  1. Відкрийте Working Papers. У меню Файл оберіть Налаштування захисту.
  2. У діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи під Користувачами натисніть Додати.
  3. У розділі Користувачі натисніть Додати.
  4. У діалоговому вікні Властивості користувача на вкладці Інформація про користувача заповніть кожне поле. Якщо можливо, заповніть поля в групі Тарифи.
    • Стандартна ставка: ставка, що стягується з клієнта.
    • Планова ставка: ставка на основі аудиторського ризику.
  5. На вкладці Учасник додайте користувача до відповідних груп. Натисніть OK.

Примітка: Ви можете призначити нового користувача до глобальної групи згодом у діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи.

Глобальний користувач додається до сховища даних. Ви можете змінити глобального користувача в діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи , вибравши користувача та натиснувши Властивості.

Щоб додати глобальну групу:

  1. Відкрийте Working Papers. У меню Файл оберіть Налаштування захисту.
  2. У діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи під Доступними групами натисніть Додати | Новий….
  3. У діалоговому вікні Налаштування групи на вкладці Група заповніть кожне поле. Якщо можливо, заповніть поля ставок.

    • Стандартна ставка: ставка, що стягується з клієнта.
    • Планова ставка: ставка на основі аудиторського ризику.

    Виберіть Призначити глобальну групу всім клієнтським файлам, щоб зробити глобальну групу доступною в усіх проектах Working Papers у вашій системі.

  4. На вкладках Права та Перегляд справ призначте права та рівні доступу, які застосовуються до глобальної групи. Доступні параметри див. у властивостях групи .
  5. На вкладці Учасники призначте користувачів до глобальної групи. Натисніть OK.

Примітка: Ви можете призначити користувачів до глобальної групи пізніше в діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи.

Глобальна група додається до сховища даних. Ви можете змінити глобальну групу в діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи , вибравши групу та натиснувши Властивості.

Імпорт глобальної групи

Групи залежать від файлу, де вони були створені. Якщо ви створили групу в попередньому файлі Working Papers і хочете повторно використовувати її як глобальну групу, ви можете імпортувати її до свого сховища даних.

Щоб імпортувати глобальну групу:

  1. Відкрити робочі документи. У меню Файл оберіть Налаштування захисту.
  2. У діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи під Доступними групами натисніть Додати | З файлу клієнта….
  3. У діалоговому вікні Імпорт груп введіть шлях до вихідного файлу або натисніть Огляд, щоб знайти файл.
  4. Виберіть групи, які потрібно імпортувати з файлу. Натисніть OK.

Групу буде імпортовано до сховища даних. Ви можете призначити користувачів до групи в діалоговому вікні Глобальні користувачі та групи

Видалити глобального користувача з файлу

Видалення глобальних користувачів із відкритого файлу Working Papers видаляє їх лише з цього файлу. Глобальний список користувачів залишається, і ви можете легко повторно призначити користувачів групам у поточному файлі клієнта.

Щоб видалити глобального користувача з файлу:

  1. На стрічці натисніть Інструменти | Захист | Налаштування захисту.
  2. У діалоговому вікні Користувачі та групи в розділі Користувачі та глобальні групи виберіть користувача, якого потрібно видалити з поточного файлу клієнта. Натисніть Видалити.
  3. Коли буде запропоновано видалити користувача з усіх груп, натисніть Так.

Глобальний користувач видалений з файлу та більше не може отримати до нього доступ. Так само ви можете видалити глобальні групи з файлу, однак ви повинні видалити всіх користувачів із групи, перш ніж її можна буде видалити.