Управління синхронізованими копіями

У середовищі SmartSync постійно відбувається співпраця, і багато оновлень файлів відбувається одночасно. Кожна синхронізована копія постійно надсилає зміни до материнського файлу та отримує зміни від нього.

Щоб керувати і підтримувати ієрархію синхронізації, слід враховувати наступне:

  • Призначайте файл Working Papers і його документи лише попередньо визначеному списку користувачів, щоб зменшити необхідну кількість синхронізованих копій.
  • Переконайтеся, що користувачі ніколи не копіюють файли SmartSync за допомогою Провідника Windows (копіювати та вставляти), оскільки це може приписати події синхронізації не тому користувачеві та призвести до послідовності конфліктів синхронізації.
  • Призначити відповідний персонал для своєчасного вирішення конфліктів, щоб запобігти надмірним і застійним конфліктам.
  • Видаліть невикористані синхронізовані копії, коли ви закінчите з ними.

Видалити копію синхронізації

Після завершення роботи над локальною синхронізованою копією файлу ми пропонуємо вам видалити його за допомогою Working Papers. Під час видалення синхронізованої копії з інтерфейсу Working Papers усі ваші зміни синхронізуються з материнським файлом, перш ніж синхронізовану копію буде правильно видалено з ієрархії.

Примітка: Не видаляйте синхронізовані копії, видаливши їх у Провіднику Windows (вибравши файл і натиснувши клавішу Delete), оскільки це не від’єднає синхронізовану копію від ієрархії.

Щоб видалити синхронізовану копію:

  1. У Working Papers відкрийте синхронізовану копію, яку потрібно видалити.
  2. На стрічці натисніть SmartSync | Видалити копію.
  3. У діалоговому вікні підтвердження натисніть Так.

Копію синхронізації буде видалено. Якщо ви хочете автоматично видаляти синхронізовані копії кожного разу, коли ви закриваєте Working Papers, це можна зробити в меню Інструменти | Параметри | Загальне , змінивши параметр Автоматичне видалення локальної копії.

Перемістити копію синхронізації

Якщо ви впорядковуєте свої файли і вам потрібно перемістити синхронізовану копію з її початкового розташування, вам варто врахувати наступне:

  • Необхідно перемістити всю папку копії синхронізації (папку під назвою clientfilename (Sync)), включаючи папку _Sync.
  • Не копіюйте та не вставляйте папку в нове місце; перемістіть папку, щоб уникнути проблем із копіюванням синхронізації.
  • Не переміщуйте материнські файли, якщо попередньо не видалено всі синхронізовані копії.
  • Ви не можете перемістити синхронізовану копію, якщо ви використовуєте налаштування однорангового зв’язку.

Після переміщення синхронізованої копії наступного разу, коли ви відкриєте її в Інтернеті, вона оновить ієрархію синхронізації, щоб повідомити про нове розташування.

Відмовитися від синхронізації копій

Коли вам потрібно внести зміни в материнський файл SmartSync, вам часто потрібно спочатку синхронізувати та видалити всі синхронізовані копії. У деяких ситуаціях, наприклад, коли користувачі перебувають у режимі офлайн або робочі станції виводяться з експлуатації, синхронізовані копії можуть бути втрачені або недоступні, що не дозволить вам змінити материнський файл. Щоб уникнути цієї проблеми, ви можете відмовитися від цих недоступних синхронізованих копій. Залишені синхронізовані копії більше не зможуть синхронізуватися з материнським файлом.

Щоб припинити синхронізацію копій:

  1. Відкрийте копію для синхронізації, підключену до материнського файлу.
  2. Виконайте блокування (Аудиторське завдання | Блокувати), очищення (Аудиторське завдання | Очистити) або технічне обслуговування (Інструменти | Обслуговування) файлу.
  3. У майстрі виберіть Відмовитися від незавершених синхронізованих копій.
  4. Виконайте роботу майстра відповідно до вимог.

Недоступні синхронізовані копії залишено. Тепер ви можете змінити материнський файл.

Примітка:

  • Ми пропонуємо відмовитися від синхронізації копій до завершення файлу робочих документів.
  • Якщо ваша організація використовує Caseware Tracker , ви можете відмовитися від синхронізації копій з інтерфейсу Tracker.

Очистити інформацію про синхронізацію

Після видалення та скасування всіх синхронізованих копій, що залишилися, ви можете очистити інформацію про синхронізацію з материнського файлу. Очищення інформації про синхронізацію видаляє папку _Sync і весь її вміст із каталогу Working Papers, повертаючи материнський файл у стан несинхронізації.

Повернення файлу SmartSync до несинхронізованого стану насамперед корисно під час внесення змін до материнського файлу або надання файлу користувачам, які не використовують SmartSync.

Щоб очистити інформацію про синхронізацію:

  1. Відкрийте материнський файл у Working Papers.
  2. На стрічці натисніть SmartSync | Чітка інформація.
  3. У діалоговому вікні підтвердження натисніть Так.

Інформація про синхронізацію видаляється з материнського файлу. Файл більше не є файлом SmartSync.